Blanxart – Congo 82% 125g

65,00 kr

Krämig choklad med fruktig ton.

Mellan öst Afrikas savann och regnskogen i Congo, mitt på ekvatorn, finns de legendariska is beklädda “Månbergen”. Enligt de gamla Grekerna är dessa berg Lungan till den mytomspunna Nilen.

Nedre delen av bergen har en unik växtlighet och jordmån, vilket gör att där växer en väldigt distinkt vanilj och en single cru kakao med mycket fruktiga aromer.

“Mountains of the Moon” står för rena och exceptionella produkter, producerade i harmoni med naturen och på ett hållbart och rättvist sätt. Denna filosofi följer Blanxart sedan 4 generationer tillbaka. Denna kakao och vanilj växer på Blanxarts egna plantage och även hos över 100 familjeplantage.

Blanxarts hemlighet är att de har mer av det nyttiga kakaosmöret i sin choklad. Detta gör den fantastiska speciella Spanska smaken. Blanxart är känd för sin krämiga choklad.

Blanxart kvalitet beror bland annat på användningen av kakao från de mer geografiskt avlägsna odlingarna från gynnade områden och kunskapen från små producenter och kooperativ med internationellt erkända ekologiska märken. Deras tillverkningsprocesser är baserade på förtroende för denna ekologiska kakaons oöverträffade kvalitet.

7 i lager

Beskrivning

INGREDIENSER:

Kakao, socker, kakaosmör

Kan innehålla spår av MJÖLK, NÖTTER och SOJA.

NÄRINGSVÄRDE PER 100 G
Energi 2544 KJ/ 615 kcal
Fett 51,8 g
-varav mättat fett 32,3 g
Kolhydrat 22,7 g
-varav sockerarter 18,1 g
Fiber 11,1 g
Protein 9 g
Salt 0,01 g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.